Inschrijving Nieuwsbrief Duurzaam Hengstdal

Bij de inschrijving vind u onder de invulbox van uw mailadres nog een aantal extra vragen. U bent niet verplicht deze in te vullen, maar we zouden het wel enorm waarderen, omdat we daarmee onze bereikbaarheid in de wijk kunnen toetsen en zonodig verbeteren. Ook kunnen we u zodoende inlichten over mogelijke buurtspecifieke activiteiten, of activiteiten specifiek voor huurders of woningeigenaren.

Het spreekt voor zich dat we uw gegevens niet delen met anderen, en alleen gebruiken voor activiteiten van Duurzaam Hengstdal.
Lees hier onze Privacyverklaring

U kunt zich te allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Duurzaam Hengstdal is een initiatief voor én door bewoners in Hengstdal. Samen willen we een duurzame woon-, werk- en leefomgeving creëren met meer verbondenheid. Onze activiteiten zijn er opgericht mede buurtgenoten te enthousiasmeren om bewuster met duurzaamheid om te gaan. Dat doen we door activiteiten te organiseren en informatie & advies te geven over duurzaamheid en duurzame maatregelen. Heb je een idee voor een project in onze wijk, of een droom om de wereld een stukje mooier te maken? Stuur ons een e-mail naar duurzaamhengstdal@gmail.com.

 
* geef verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp